• ✓ Gratis fragt fra 500 DKK
  • ✓ 1-2 dages levering
  • ✓ ALTID 30 dages returret
  • ✓ Gratis gaveindpakning

5 udsalgskøbs fejl – laver du dem også?

Oprettet d. under Gode råd

5 udsalgskøbs fejl – laver du dem også?

TEST dig selv…..

5 udsalgskøbs fejl – laver du dem også?

  1.  PROCENTER – de fleste tænker kun på høje procentsatser – og lader sig friste af 60-70% besparelser – men du bør i stedet kigge på det faktiske beløb, som du sparer – 40% af 1000 kr. er jo sjovere end f.eks. 70% af 100 kr.
  2. SÆSON – Tænk langsigtet – og ikke kun på, hvad du mangler i garderoben her og nu. Her er nemlig rigtig mange penge at spare. Køb f.eks. overtøjet en nummer større og have en helt ny lækker garderobe klar til næste vinter – til en virkelig god pris.
  3. KØB KLASSIKERE – i stedet for det der lige er på mode i denne sæson. Køb kjoler, bukser, cardigans osv. I de klassiske drenge- og pige farver – det går aldrig af mode og kan som oftest bruges hele året
  4. TEST DET NYE – I stedet for kun at shoppe ynglings-mærkerne, kan du med fordel teste andre mærker til en billig pris – Kig rundt på shoppen - og hvem ved … måske bliver der nye ynglings-mærker?
  5. HOLD HOVEDET KOLDT – køb det, du bare må have i starten af udsalget – og vent med ”basics” til sidst i udslaget, når slutspurten sættes ind (- og det er så nu) – der er altid lidt ekstra procenter at hente.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar