GRATIS FRAGT FRA 399 DKK I DK
BETAL OM 30 DAGE
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE

Om IsaDisaKids

IsaDisaKids - en historie om dansk børnemode

 

Er du også glad for det skønne danske design? Jeg elsker det.

Vi har så mange skønne børnetøjs mærker i Danmark – smukt, stilrent design – i en super god kvalitet – og altid behageligt.   

Vores ønske er at skabe glæde og tryghed igennem salg af dansk designet børnetøj, tilbehør, living produkter m.m.  i lækker kvalitet, farvestrålende materialer og med fine prints. Herunder stort udvalg af bæredygtigt og økologisk børnetøj. Alt sammen i lækker dansk design og af høj kvalitet.

De danske børnetøjsmærker giver en stor sikkerhed for:

 • At børnene ser nogenlunde pæne ud
  • – vel kan de blive beskidte, men det kan man jo se, hvad er :)
 • At børnene også finder tøjet fint / sjovt – og ikke mindst behageligt
 • At kvaliteten er i top
 • At tøjet holder, hvad det lover
 • At man som forældre føler sig tryg
 • At tøjet er fremstillet på bedste vis – uden børnearbejde.
 • At økologisk /oekotex fremstillet tøj også er økologisk /oekotex
  • De danske certificeringer er blandt de allermest anerkendte i verden.

Jeg er selv mor til 4 piger, som kun i kortere perioder har været ”kjole-piger”.  Vores 4 piger har altid været meget aktive og ville hellere klatre i træer og sidde baglæns på en pony end lege med dukker.

Så jeg ved, hvad børnetøj skal kunne - både kvalitetsmæssigt og m.h.t. designet. For selvom det er aktive børn, må de også godt se pæne ud.

Jeg overtog i 2012 Isadisa, med den indgangsvinkel, at jeg fortsat gerne vil tilbyde mine kunder de rigtige produkter – altid af en høj kvalitet og skønt design, derudover yde en rigtig god og personlig service og ikke mindst gøre det hele til den rigtige pris. Alt i alt sørge for at netop du, som kunde får en god oplevelse og kommer tilbage, for at blive inspireret på isadisa.dk. Jeg har efter mange år som eksportsælger et stort kendskab til både salg og vigtigheden af at yde en ordentligt service.

Alt dette, mener jeg, stiller mig stærkt i forhold til at kunne vejlede og hjælpe netop dig godt på vej, når du handler på isadisakids.dk.

På IsaDisaKids.dk vil du altid kunne finde de gode danske mærker med humør, farver og striber – men også de mere sofistikerede og enkle styles vil være at finde hos os. Hvor det er muligt at vælge kollektioner, der er bæredygtige eller økologiske, har vi selvfølgeligt valgt dette, både for hensynet for naturen, medarbejderne i produktionen, og selvfølgelig dit barn.

Vi en hurtig leveringstid hos IsaDisaKids.dk – husk: du har ALTID 30 dages returret på ubrugte varer – selvfølgelig også på vores udsalgsvarer. Og har du spørgsmål, skal du endelig bare kontakte os - enten på chat eller mail. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med lige netop det, du efterspørger.

Virksomhedsoplysninger

ISADISAKIDS

v/ Rita Byskov

Nørregade 31

DK-6960 Hvide Sande

CVR Nr. 26 79 52 73

 

Web: https://isadisa.dk                                                                                                                                                                                      
E-mail: kontakt@isadisa.dk

Telefon: +45 61265505

 

Vi går op i miljøet og det sunde arbejdsmiljø

IsaDisaKids går meget op i miljøet og det sunde arbejdsmiljøet. Ved at gøre en indsats kan vi alle bidrage til et bedre klima, hvorfor vi har valgt at støtte en række forskellige initiativer der sætter fokus på vigtige områder. Vi går samtidig meget op i at skabe et sundt arbejdsmiljø hos IsaDisaKids, uanset om det er blandt medarbejdere, leverandører eller samarbejdspartnere. 

CO2 neutral webshop

 

 

Et sundt arbejdsmiljøStop papirspild

 

 

 

 

 

Kærlige hilsner

 

Gem