• ✓ Gratis fragt fra 500 DKK
  • ✓ 1-2 dages levering
  • ✓ ALTID 30 dages returret
  • ✓ Gratis gaveindpakning

Hvad er babyshower ...

Oprettet d. under Trends og inspiraton

Hvad er babyshower og hvem arrangerer det?

Konceptet babyshower er en trendy begivenhed, hvor veninder, søstre, kollegaer, naboer og andre af den gravides nærmeste arrangerer en fest for den vordende mor, en baby-fest.

Man har gaver med til den vordende mor og giver hende gode råd og deler erfaringer. Babyshower er mange ting, men mest af alt en fest, hvor man fejrer den kommende baby og forkæler den kommende mor. En rigtig hyggelig dag sammen med de nærmeste, hvor I får talt om babyer, børn, forventninger og hvad dertil hører.

Babyshower har i mange år været utrolig trendy i Frankrig, Italien, England og Tyskland. I USA er det enormt populært og har været det i længere tid …. Og en ting der er kommet for at blive.

I USA har man de seneste år udvidet konceptet til også at omhandle ”
diaper showers” eller ”bleshowers”, som man afholder ved barn nummer 2, eller ved adoption.


Hvem arrangerer og hvornår?

Babyshower afholdes som regel 1-2 måneder før termin. Det store babyshower arrangeres af de nærmeste venner, som overrasker den vordende mor. Invitationerne bør sendes ud i god tid, så alle kan være med til en god dag med hygge og babysnak.

Hvad giver man i gave?
Kvinder elsker gaver og forkælelse, om det er til sig selv eller baby er underordnet. Bare tanken om forkælelse og fine ting, glæder enhver kvinde.

Mangler du gode ideer?

Ting til baby:
Ble-lagkage / Diaper cake
, tøj, stofbleer, sutter, hjemmesko, babystrømper, bleer, gavekort til tøj – Gerne til webshop, - f.eks. lige her hos IsaDisaKids.dk - så mor sidde trygt og godt hjemme med den lille, mens varerne leveres til døren.

Ting til mor:

Blomster, tøj, parfume, hjemmelavet mad og kager til fryseren til den første tid efter hjemkomsten med den lille guldklump.

Det store gavehit til babyshowers / diapershowers er en ble-lagkage.

En ble-lagkage? Hvad i alverden er det?

Det er en helt fantastisk gave til en vordende mor, som barselsgave eller dåbsgave.

Vi har færdigelavede ble-lagkager, - men har du specielle ønsker, er du velkommen til at sende os en mail med links til de ingredienser, du ønsker skal i kagen. 😊

Mange hilsner Tine / Ble-lagkage-maker at IsaDisaKids


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar